ALLES-IN-1 voor flexkrachten

Jezelf in beweging krijgen, zodat je gaat nadenken over je toekomst en je kunt bepalen wat je nodig hebt om vitaal, met plezier en vaardig aan het werk te blijven. Dát is de uitdaging.

Het Alles-in-1 traject

Waarom biedt DOORZAAM dit traject aan en hoe werkt het? Dat zetten we graag voor je op een rij. DOORZAAM wil je tijdens dit project bewust(er) maken over wat je nodig hebt om met plezier vitaal, veilig en vaardig aan het werk te blijven (ook wel duurzame inzetbaarheid genoemd). Zaken die hierop van invloed zijn:

  • je financiële situatie
  • een goede gezondheid
  • een veilige en gezonde werkomgeving
  • loopbaanplanning en opleiding

Samen met een coach vul je een vragenlijst in en krijg je inzicht in eerder genoemde onderwerpen. Tijdens dit gesprek met je coach krijg je meer inzicht over je duurzame inzetbaarheid en welke vervolgstap je kunt nemen. Met als doel om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Dat wil jij toch ook?

Hoe werkt het?

  1. Je ontvang een uitnodiging van Werk en Vakmanschap. Samen bespreken we de voorwaarden en melden we je aan.
  2. Je wordt gebeld door een coach van DOORZAAM en maakt een afspraak voor een gesprek.
  3. Je hebt een gesprek met de coach en vult gezamenlijk een vragenlijst in over jouw duurzame inzetbaarheid. Je bespreekt welke mogelijkheden er zijn voor groei in jouw loopbaan. Je maakt afspraken met de coach en plant het tweede gesprek.
  4. Tijdens het tweede gesprek bespreek je met de coach de gewenste vervolgstap en wat je hiervoor nodig hebt. Aan het eind van het gesprek sluit een medewerker van Werk en Vakmanschap aan om de stap te bespreken en afspraken te maken hoe dit gerealiseerd kan worden. Denk aan een cursus, opleiding, financiële coaching, enz.
  5. Je gaat, eventueel ondersteund met het persoonlijke interventiebudget van DOORZAAM, de gewenste vervolgstap inzetten.

Over Stichting DOORZAAM

Stichting DOORZAAM heeft als doelstelling om jouw duurzame inzetbaarheid te bevorderen. Samen met Werk en Vakmanschap willen ze dit bereiken door te investeren in opleiden & ontwikkelen en gezond & veilig werken.

 

De kleine letters

Waarom krijg ik dit aangeboden?
Omdat DOORZAAM en Werk en Vakmanschap jou graag naar de volgende stap in jouw loopbaan helpen.

Wat doen jullie met mijn gegevens?
Jouw gegevens gebruiken we alleen voor dit project en worden daarna verwijderd.

Wat moet ik betalen?
Niets! Het kost je alleen tijd. Tijd voor twee afspraken en eventueel voor je vervolgstap.

Wat levert dit project op?
Inzicht in jezelf, jouw duurzame inzetbaarheid en welke stappen je kunt nemen.

Wat ben je ons verplicht?
Max. drie keer een enquête invullen van elk max. tien minuten van je tijd.