Jij wilt na de zomervakantie gewoon graag aan de slag in de techniek.

Je handen uit de mouwen steken, werken en je eigen salaris verdienen. Maar natuurlijk ook een vak leren. Daarmee kom je verder. Technisch gezien is werken en leren een goede combinatie. Het wérkt, op alle mbo-niveaus! Blijven leren is een goede keuze. Zéker in de techniek. Dat heet ‘learning on the job’ en wij begeleiden je daarbij. Check!

Vul hieronder je gegevens in en we sturen je een appje. Wij regelen het!

Voorwaarden winactie JBL Partybox

  • Jij hebt in 2023 jouw diploma voor het voortgezet onderwijs gehaald;
  • Jij staat ervoor open dat Werk en Vakmanschap jou helpt met het vinden van een passend BBL-leerwerktraject in de techniek;
  • Deze winactie loopt t/m 10 augustus 2023.

"*" indicates required fields

Jouw gegevens

Heb jij onlangs jouw diploma van het voortgezet onderwijs gehaald?*
Ik mag gecontacteerd worden door Werk en Vakmanschap voor een BBL-opleiding in de techniek*
Ik ga akkoord met het privacy statement*

Ik wil een BBL-opleiding (mbo) volgen

BBL betekent Beroepsbegeleidende Leerweg. Daarbij werk je bij een erkend leerbedrijf en ga je één dag per week naar school. Zo werk je aan een mbo-diploma in de techniek. Ondertussen verdien je je eigen salaris. Door op deze manier te leren, breng je de theorie en de praktijk dicht bij elkaar. Je werkt stap voor stap aan je kennis en kunde. Zo word je een volleerd vakman in de techniek.

Jij lekker aan de slag, wij regelen alles.

Wist je dat jaarlijks meer dan 100 leerlingen via Werk en Vakmanschap hun diploma halen? Wij kennen de scholen, de opleidingen én de bedrijven. Daardoor kunnen wij jou optimaal helpen bij het behalen van je diploma én het vinden van een mooi leerbedrijf. Zo kun jij lekker aan de slag en zorgen wij voor de rest.