Consultant Enschede

Jij koppelt technische talenten aan onze opdrachtgevers. Jij hebt mensenkennis en bent goed in het in kaart brengen van iemands capaciteiten en deze koppelen aan de banen bij onze klanten. Kandidaten blij maken met een nieuwe baan geeft zoveel voldoening, trots en een goed gevoel.

Door jouw goede coaching vaardigheden zorg je dat onze techneuten en jonge technische talenten in opleiding de eindstreep halen. Ze behalen een diploma en verdienen een dienstverband bij jouw klant. Heb je dit bereikt dan volgt de kick van het succes, aldus team Enschede.

Je bent relatiebeheerder pur sang en adviseur voor onze opdrachtgevers. Je werkt voor grote internationale bedrijven maar ook MKB bedrijven in de industrie en techniek in de regio Twente. De klanten kunnen bij jou terecht voor nieuw technisch talent. Jij gaat in gesprek om de wensen en behoeften in kaart te brengen en dan stel je een wervende vacaturetekst op. Je werkt niet alleen voor bestaande klanten maar je gaat ook andere bedrijven overtuigen om samen te werken met Werk en Vakmanschap.

Je gaat al je recruitment capaciteit inzetten om de juiste kandidaten te werven. Je voert sollicitatiegesprekken en bespreekt de beste kandidaten met je klant. Je hebt bij Werk en Vakmanschap een uitdagende en veelzijdige functie waarin dagelijks een beroep wordt gedaan op jouw commerciële talent, creativiteit en vermogen om lange termijnrelaties op te bouwen met bedrijven, onderwijsinstellingen en andere stakeholders. Je geeft advies op het snijvlak van personeelsbeleid, recruitmentvraagstukken en opleidingen.

Spreken thema’s als kiezen, leren en werken in de techniek jou aan? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken.

 

Jouw werkzaamheden

 • Je werft en selecteert gemotiveerde technische talenten
 • Je voert sollicitatiegesprekken met de door jou geselecteerde kandidaten
 • Dagelijks heb je contact met technische bedrijven. Je gaat bedrijven enthousiasmeren voor de dienstverlening van Werk en Vakmanschap
 • Je bent actief als netwerker zowel fysiek als op social media
 • Je gaat onze gedetacheerde medewerkers en leerlingen coachen en begeleiden door gesprekken te voeren op de werklocatie
 • Je geeft professionele adviezen op het gebied van personeelsbeleid, recruitmentvraagstukken en opleidingen
 • Je onderhoudt relaties met onderwijsinstellingen en stakeholders

Wij bieden jou een ondernemende en zelfstandige baan met enthousiaste collega’s. Vanuit ons kantoor in Enschede op het Bussiness and science park werken we met een team van 5 collega’s aan het succes van werk en Vakmanschap.

 

Wat breng je mee

 • Een afgeronde HBO opleiding richting HRM, bedrijfskunde of Commercie
 • Je hebt relevante werkervaring in het vakgebied van HR, Recruitment of arbeidsbemiddeling
 • Je bent een persoon met groot verantwoordelijkheidsgevoel en een oplossingsgerichte en ondernemende instelling
 • Je bent sterk in organiseren en handig met social media

 

Wie zijn wij?

Werk en Vakmanschap is een samenwerkingsverband van honderden technische en industriële bedrijven in Nederland. Wij zetten ons in voor het behoud en versterken van technisch vakmanschap zodat er voldoende techneuten kunnen instromen bij onze opdrachtgevers. We werken met 75 collega’s vanuit 11 kantoren in heel Nederland aan deze doelstelling. Dit doen we door het leren en werken in de techniek te promoten, leerbanen aan te bieden maar ook door te bemiddelen in vakvolwassen technisch personeel.

Interesse in deze baan? Solliciteer dan direct en stuur jouw CV met motivatiebrief naar hr@werkenvakmanschap.nl t.a.v. Larissa Klaassen (Vestigingsmanager). Voor meer informatie over deze vacature is Larissa Klaasen bereikbaar via 06-22414456.