Werken bij Diversey

OPEN AVOND – 5 NOVEMBER 2018

Wil jij werken als Monteur Technische Dienst bij Diversey? Goed nieuws! Deze fantastische opdrachtgever in Enschede houdt op 5 november a.s een open avond waar monteurs kunnen kennismaken met dit prachtige bedrijf. Wil jij weten of deze functie wat voor jou is? Meld je dan nu aan voor de open avond.

 • Persoonsgegevens

 • Upload je C.V.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, gif, png, doc, docx, txt, rtf, Max. bestandsgrootte: 4 MB, Max. aantal bestanden: 1.
  Je kunt maximaal 1 bestand uploaden. Door aan te melden voor de open avond, schrijf je je in bij Werk en Vakmanschap. Bekijk hier ons privacy statement.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • “Een belangrijke eigenschap van een echte TD-er? Nooit opgeven! Die storing moet en zal worden opgelost!” We spreken Raymon (45). Hij werkt als Senior Monteur bij Diversey in Enschede. “Soms heb je een hamer in je hand, dan weer sta je met een laptop aan de machine. De afwisseling spreekt me aan. Je deelt je werk grotendeels zelf in. Een veelzijdige baan dus!”, lacht hij. “En wanneer je je op bepaalde vlakken wilt ontwikkelen, dan krijg je daar alle ruimte voor.”

  Diversey heeft uiteenlopende klanten, van de voedingsmiddelenindustrie tot gezondheidszorg, van schoonmaakbedrijven tot horecaondernemingen. Op de productiesite in Enschede werken 175 medewerkers. In drieploegendienst produceren zij vloeibare was- en reinigingsmiddelen. Diversey stelt hoge eisen aan hygiëne, veiligheid, kwaliteit en verantwoordelijkheid voor het milieu.

  Bekijk de vacature

  Van F16 monteur naar Senior Monteur

  Raymon startte zijn loopbaan als F16 monteur bij de luchtmacht. Toen vliegbasis Twente werd gesloten, zocht hij een baan in de ‘burgermaatschappij’. Zo kwam hij bij Diversey terecht, aanvankelijk als operator op de afvul- en verpakkingsafdeling. Raymon’s doel was doorgroeien tot technisch operator. Dat lukte en toen er in 2010 een vacature vrijkwam bij de Technische Dienst (TD) werd dit zijn volgende stap. De TD monteurs verrichten preventief en correctief onderhoud aan het totale machinepark, de utilities en gebouwen. Ook gebouwenbeheer en het uitvoeren van inspecties voor vergunningen behoort tot het takenpakket. “Ik heb het enorm naar mijn zin. Ik heb veel (interne) opleidingen gedaan, zoals elektrisch schakelen, storingsmonteur, automatiseringstechniek en PLC’s. Ik heb zo een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt.” Ook de afdeling zelf ontwikkelt zich. “Eerst was je als monteur gefixeerd op storingen oplossen”, legt Raymon uit. “Nu omvat ons werk vooral preventief onderhoud. Verder zijn we volop bezig met verbeterprocessen: hoe kunnen we nog efficiënter produceren? En veiliger, want zeker veiligheid is een heel belangrijk aspect in ons werk.”

  ‘Een echte TD-er geeft nooit op’

  Interesse voor techniek

  Raymon stuurt daarnaast contractors aan en begeleidt operators en leerling-monteurs. Hij is blij dat hij daarnaast steeds meer projecten mag oppakken. “Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van nieuwe machines. Daarbij komen je elektro – en mechanische skills ruimschoots aan bod.” Bij het laatste project was hij projectleider. Hij stelde zelf zijn team samen en begeleidde het project van A tot Z. “Je bent dan ook verantwoordelijk voor de inkoop en planning. Er moest namelijk wel een lijn uit productie worden gehaald. Een verbetervoorstel doen en dan het project ook uitvoeren en begeleiden, dat is hartstikke mooi. En als ik het resultaat zie, ben ik natuurlijk hartstikke trots!” Kenmerkend voor de TD is volgens Raymon dat iedereen geïnteresseerd is in techniek. “We zijn recht door zee en niet op ons mondje gevallen. Het is fijn als toekomstige collega’s een geintje op zijn tijd kunnen waarderen. We hebben lol met elkaar, maar weten ook zeker van aanpakken. En we zijn er voor elkaar. Voor het werk is het belangrijk dat je goed kunt luisteren en onder druk kunt werken. Duidelijk zijn en goed prioriteiten kunnen bepalen is van belang.” 

  Als je voor Diversey kiest, kun je o.a. het onderstaande aan arbeidsvoorwaarden verwachten:

  Een prima beloning, conform de CAO Diversey
  24 vakantiedagen en 10 ATV dagen
  drie ploegendienst (toeslag +21%)
  veel ontwikkeling mogelijk
  je leert met de nieuwste apparatuur werken
  uitzicht op een vaste baan

   

  Bekijk de vacature