Werken bij Europastry? Meld je dan nu aan voor de rondleiding!

Europastry ken jij waarschijnlijk van de heerlijkste donuts en croissants. Wist je dat zij een nieuw product hebben ontwikkeld? Afgelopen zomer is de nieuwe productielijn geplaatst en deze draait volop!

Door de uitbreiding van de productie is er zowel werk voor operators als logistiek medewerkers. Het gaat om structurele banen, dus GEEN flexpool of oproepwerk. Start jouw sollicitatie met een rondleiding bij Europastry op vrijdag 3 juni (10:00 uur – 11:30 uur)!

Pak deze kans en meld je vandaag nog aan! Ben je na afloop van de rondleiding enthousiast over werken bij Europastry? Dan maken we direct een afspraak voor een sollicitatiegesprek!

Aanmelden? Vul onderstaand formulier in. Je kunt ook bellen/appen met Emiel op 06-23116379 of mailen naar europastry@werkenvakmanschap.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vacatures

 

Operator 5-ploegendienst
Voor alle drie de productielijnen zoeken we operators voor de 5 ploegendienst (gemiddeld 32 uur per week) . Het gaat hier om een structurele baan binnen je eigen vaste ploeg (vaste uren in een vast rooster) richting een vaste baan bij Europastry. NIET om een flexpool! Afhankelijk van jouw ontwikkeling kun je misschien al na 1 maand in dienst treden bij Europastry! …

Meer informatie

 


 

Logistiek Medewerker – Heftruckchauffeur
Werken als Logistiek Medewerker – Heftruckchauffeur in 5 ploegendienst bij Europastry in Oldenzaal. Europastry is een sterk groeiende industriële bakkerij. Ze maken croissants, donuts en dots. Om dots te kunnen maken is afgelopen periode een nieuwe hal ingericht met een nieuwe productielijn. Door deze uitbreiding van de productie is er extra werk …

Meer informatie

Vragen?

Neem contact op met: Emiel Luimes

T 053-4608600

M 06-23116379

europastry@werkenvakmanschap.nl