Flexmarkt regio Oss & Uden

21 november, Dessohouse in Oss

Op dinsdag 21 november a.s. organiseren WSP-partners gemeente Oss, gemeente Uden en UWV weer een Flexmarkt. Bedrijven en bureaus uit de regio presenteren hun vacatures aan ongeveer 200 werkzoekenden uit Oss en Uden tijdens deze Flexmarkt. Het evenement vindt plaats in het Dessohouse aan de Molenweg in Oss. Werkzoekenden uit de regio zijn hier persoonlijk voor uitgenodigd.

De Flexmarkt wordt meerdere keren per jaar georganiseerd. Voor werkzoekenden biedt de Flexmarkt de mogelijkheid om op een informele manier persoonlijk in contact te komen met uitzendbureaus. Na elke Flexmarkt wordt het nut van dat persoonlijke contact weer duidelijk. Er worden altijd wel vervolgafspraken ingepland om bijvoorbeeld op het kantoor van een uitzendbureau te kijken naar de baanmogelijkheden.

Door met elkaar in gesprek te gaan wordt niet alleen gekeken naar iemands cv, maar ook naar wat iemand wil en kan. Op deze manier zijn er al meerdere keren matches ontstaan die niet meteen voor de hand liggend zijn. Dat is de kracht van de Flexmarkt.