Techniekplein

29 juni, Havendagen Terneuzen

Programmeerbare robots, een nautische en logistieke simulator of snel aan de slag gaan met het in elkaar zetten van een auto. Tijdens de Havendagen Terneuzen dagen we jouw technische talenten uit. Op het Werk en Vakmanschap Techniekplein ontdek je op zaterdag 29 juni, van 10.00-16.00 uur, hoe veelzijdig de techniek is. Niet door te kijken of te luisteren maar gewoon door zelf te doen!

Zo is er de techniek trailer van OTIB. Ervaar in een interactieve bus waar je techniek allemaal tegenkomt in het dagelijkse leven. M-Force neemt een lasopstelling mee, zodat je zelf kunt lassen en het Lodewijk College daagt je uit met programmeerbare lasrobots van Lego. Met de nautische simulator van Multraship ben je even kapitein op een groot schip en met de logistieke simulator van Scalda Maritiem lijk je haast een kraanmachinist in de haven. Arentis neemt een schaarlift mee, Electude vertelt je alles over opleidingen in de automotive techniek en bij Werk en Vakmanschap bouw je zelfs een complete auto!

We zien je graag op zaterdag 29 juni op het Werk en Vakmanschap Techniekplein, midden op het festival terrein – voor Brasserie De Westbeer – van de Terneuzense Havendagen.