Onderwijsbeurs Zuid

28 september tot 29 september, Beursgebouw Eindhoven

Ieder jaar worstelen vele leerlingen weer met één van de belangrijkste keuzes in hun leven: het kiezen van een vervolgopleiding. Sta jij voor je studiekeuze? Of twijfel je over de studie die je gekozen hebt? Wil jij na je huidige studie nog doorstuderen? Of heeft u een zoon of dochter die voor zijn of haar studiekeuze staat? Breng dan een bezoek aan Onderwijsbeurs Zuid.

Met ruim 100 deelnemende (onderwijs)instellingen uit binnen- en buitenland, de meest uiteenlopende opleidingen op alle niveaus en een inspirerend programma mag Onderwijsbeurs Zuid hét studiekeuze-evenement van Zuid-Nederland genoemd worden.

Onderwijsbeurs Zuid biedt een groot overzicht van opleidingen op mbo, hbo en universitair niveau. Naast de vele scholen en opleidingen zijn er ook (leerwerk)bedrijven uit verschillende branches. Zij kunnen je precies vertellen welke studie je moet volgen voor een bepaald beroep of hoe het is om na je studie binnen die branche aan het werk te gaan.

Werk en Vakmanschap is aanwezig op deze beurs om de bezoekers te informeren over de opleiding- en beroepsmogelijkheden in de techniek.

Openingstijden:
Vrijdag 28 september 2018 geopend van 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 29 september 2018 geopend van 09:00 tot 16:00 uur

Locatie:
Beursgebouw Eindhoven
(direct naast het Centraal Station)
Lardinoisstraat 8, 5611 ZZ Eindhoven