Roetsjbaan

14 juni, Scheldetheater Terneuzen

Jong Management en Rootzz Zeeuws-Vlaanderen slaan opnieuw de handen ineen. We presenteren op 14 juni 2019 een fantastisch evenement om studenten en werkgevers op een informele manier met elkaar te laten kennismaken. Vind jij jouw ideale werkgever? Vind jij je perfecte jong professional voor jouw organisatie? Schrijf je nu in voor Roetsjbaan 2019!

De Mindf*ck van Zeeuws-Vlaanderen; dit is het thema van deze avond. Aan de hand van een uitdagend en interactief programma neemt een corporate illusionist je mee. Je ziet dingen die je niet eerder zag. Signaleert kansen en mogelijkheden. En ontdekt dat je aloude opvattingen over Zeeuws-Vlaanderen ongemerkt kantelen. Innovaties, uitdagende projecten, droombanen: hier gebeurt het!

We bieden je verder volop mogelijkheden om elkaar te ontmoeten en informeel van gedachten te wisselen over opleidingen, banen en carrières in tal van sectoren. Verder zorgen we natuurlijk voor lekker eten en drinken. Het is namelijk wel Zeeuws-Vlaanderen, dus dat hoort erbij! Op het einde van de avond geven we drie fantastische prijzen weg. Die zijn voor de beste studenten van deze avond.

Werk en Vakmanschap is hoofdsponsor van dit evenement.

Tijd: 16.30 – 20.00 uur

Locatie:
Scheldetheater
Westkolkstraat 16
4531 AW Terneuzen