Studiekeuzebeurs West

7 december tot 8 december, Ahoy Rotterdam

Ieder jaar worstelen vele leerlingen weer met één van de belangrijkste keuzes in hun leven: het kiezen van een vervolgopleiding. Sta jij voor je studiekeuze? Of twijfel je over de studie die je gekozen hebt? Wil jij na je huidige studie nog doorstuderen? Of heeft u een zoon of dochter die voor zijn of haar studiekeuze staat? Breng dan een bezoek aan Studiekeuzebeurs West.

Met ruim 50 deelnemende (onderwijs)instellingen uit binnen- en buitenland, de meest uiteenlopende opleidingen op mbo en hbo niveau en een inspirerend programma mag Studiekeuzebeurs West hét studiekeuze-evenement van West-Nederland genoemd worden.

Studiekeuzebeurs West biedt een groot overzicht van opleidingen op zowel mbo als hbo niveau. Naast de vele scholen en opleidingen zijn er ook (leerwerk)bedrijven uit verschillende branches. Zij kunnen je precies vertellen welke studie je moet volgen voor een bepaald beroep of hoe het is om na je studie binnen die branche aan het werk te gaan.

Werk en Vakmanschap is aanwezig op deze beurs om de bezoekers te informeren over de opleiding- en beroepsmogelijkheden in de techniek.

Openingstijden:
Vrijdag 7 december 2018 geopend van 10:00 tot 16:00 uur
Zaterdag 8 december 2018 geopend van 10:00 tot 16:00 uur

Locatie:
Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam