Week van de Procestechniek

23 januari tot 27 januari, Regio Gelderland

Bijna alles wat een mens in zijn dagelijks leven gebruikt, is gemaakt in de procesindustrie. De vraag naar medewerkers in de procestechniek is groot, een opleiding in die richting biedt dus interessante carrièremogelijkheden. Tijdens de Week van de Procestechniek, in de regio Gelderland van 23 januari tot en met 27 januari 2017, gaan leerlingen op bedrijfsbezoek en kruipen ze in de huid van vakmensen als procesoperators, onderhoudsmonteurs en analisten.

De Week van de Procestechniek is een landelijk evenement. Stichting C3 verzorgt samen met het netwerk Promotie Procestechniek Nederland (PPN) de landelijke coördinatie.

Werk en Vakmanschap vestiging Velp verzorgt de programma’s in de regio Gelderland voor de deelnemende scholen: Het Edison College uit Apeldoorn, Het Rhedens uit Dieren, Maarten van Rossum uit Arnhem, CSV Het Perron uit Veenendaal, Metzo College uit Doetinchem, Almende College uit Silvolde.

Werk en Vakmanschap vestiging Nijmegen gaat met de leerlingen van Canisius College Nijmegen, Pax Cristi Druten en Maas Waal Wijchen op bezoek bij de bedrijven ARN BV, Synprodo en Excluton.

Meer info op: www.weekvandeprocestechniek.nl.

wvdp_logo-420x365