Geld verdienen én een diploma behalen.

Techniek is overal. Het valt ons eigenlijk niet eens meer op. Maar hoe zou onze maatschappij functioneren zonder verlichting op straat, verwarming, warm water uit de kraan, bruggen over rivieren, internet en mobiele telefonie? Technisch vakmanschap staat garant voor technologische vooruitgang, kwaliteit en veiligheid.

Leren in de praktijk

Je wilt een technisch vak leren in de praktijk. Dan helpt Werk en Vakmanschap jou graag op weg. Met een BBL-opleiding ga je vier dagen per week in de praktijk aan de slag bij een technisch bedrijf en één dag naar school. Het doel is dat je een erkend MBO-diploma behaalt.

Persoonlijk opleidingsplan

Als je via ons een opleiding gaat volgen, brengen we jouw kennis en ervaringen vooraf in kaart met onze TalentMeter. Hiermee zien we direct welk (opleidings)niveau je al hebt bereikt en hoe je kunt doorgroeien. Daarna maken we een persoonlijk opleidingsplan.

Jouw ontwikkeling staat centraal

Wij hebben een uitgebreid netwerk van technische en industriële bedrijven die op zoek zijn naar gemotiveerde vakkrachten. We bieden een arbeidsovereenkomst veelal voor de duur van de opleiding. Tijdens de opleiding zorgen wij dat alles goed geregeld is en kun je altijd terugvallen op één van onze medewerkers. Door onze intensieve coaching en begeleiding behaalden duizenden leerlingen het vakdiploma.

Meld nu uw leerwerkbaan!

Heeft u zo’n baan of wilt u een leerwerkbaan creëren, neem dan nu contact via het onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag verder om er zeker van te zijn dat in september een technische leerling kan starten in uw bedrijf.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.