Vind jouw technische baan

Werk en Vakmanschap is het meest persoonlijke detacheringsbureau dat nauwe banden heeft met honderden technische bedrijven. We hebben dé beste banen voor jou beschikbaar waardoor jij aan de slag kunt in de metaal-, elektro-, installatie-, proces-, infra-, en motorvoertuigentechniek. Ook als je (voor een deel) opgeleid wilt worden ben je bij ons aan het juiste adres.

Werk en Vakmanschap biedt enorm veel mogelijkheden tot het volgen van cursussen en opleidingen: van veiligheidscertificaten (VCU), vakgerichte opleidingen tot complete BBL-trajecten.

Wat kun je precies van ons verwachten?

 

Kennismaking

In ons kennismakingsgesprek brengen wij samen in kaart wat je precies zoekt, wat je al kunt en wat je nog wilt leren. Welke baan past precies bij jou? Welke opleiding heb je nog nodig om jouw droombaan te vinden? Met dit soort vragen helpen wij jou graag op weg.

 

Jouw talent in beeld

Met onze talentenmeter krijgen wij jouw sterke eigenschappen in beeld en gaan wij op zoek naar de match die bij jouw wensen past.

 

Op gesprek

Zodra wij één of meerdere matches voor jou hebben gevonden, helpen wij jou met de best mogelijke voorbereiding. Denk hierbij aan tips over sollicitatiegesprekken en hulp met het opstellen van jouw CV. Vind je het echt lastig om sollicitatiegesprekken te voeren, dan gaan wij zelfs met je mee. Doen we niet moeilijk over. Bij een positief gevoel van beide kanten, zorgen wij dat jij veilig en goed van start kunt gaan.

Aan het werk (én leren)

Zodra jij aan de slag gaat met jouw nieuwe baan, laten we jou niet zomaar los. Aan het einde van de proeftijdperiode staan wij naast jou om samen met de werkgever terug te blikken, maar vooral vooruit te kijken. We zorgen ervoor dat jij precies weet wat je moet doen om een technische carrière binnen het bedrijf op te bouwen en om in aanmerking te komen voor een vast contract.

Daarna komen we elk kwartaal langs om samen met jou te bekijken of alles nog steeds aan jouw verwachtingen voldoet. Bij een BBL-traject ga je één dag per week naar school. Ook hierin helpen wij jou d.m.v. coaching en tips.

 

…en verder

Een arbeidsovereenkomst duurt veelal een jaar. Bij BBL-trajecten is dat meestal twee jaar. Een aantal maanden voor het einde van de arbeidsduur, gaan wij samen kijken hoe wij jou verder kunnen helpen. Vaak zijn er meerdere opties mogelijk: je gaat in vaste dienst bij de opdrachtgever, wij helpen je met een andere technische baan.

 

Wij maken ons al jaren sterk voor de techniek en daarin blijven wij centraal stellen.

Zoek in de vacatures

Je vindt jouw baan ook eenvoudig online. Zoek onderstaand op een trefwoord dat overeenkomt met jouw wens of zoek op plaats of postcode bij jou in de buurt.

 

677 vacatures

alle vacatures zien

  • alle vacatures zien
  • direct aan de slag
  • leren en werken