Maintenance Class

Een unieke kans in Zeeland

Unieke kans op een plek in Maintenance Class MBO niveau 3!

In samenwerking met Technicom start Werk en Vakmanschap met het opleiden van de maintenance monteurs van de toekomst. De maintenance monteur van vandaag is iemand die zowel gepland onderhoud uitvoert, maar ook storingen analyseert en verhelpt. Ook denk je mee over het doorvoeren van verbeteringen. Tijdens deze opleiding vergaar je kennis van werktuigbouwkunde, mechatronica, maar ook elektrotechniek en instrumentatie.

Wij leiden je op tot Eerste Monteur Werktuigbouwkunde of Monteur Elektrotechniek & Instrumentatie. Je hebt 1 dag per week les bij Bio Base in Terneuzen en 4 dagen per week leer je het vak in de praktijk bij een leerbedrijf in Zeeland.

Na succesvolle afronding van de opleiding beschik je over een erkend MBO niveau 3 diploma, waarmee jouw mogelijkheden in de techniek breed en divers zijn.

De opleiding wordt verzorgd door Technicom. Technicom leidt al meer dan 30 jaar eersteklas vakmensen op richting techniek. Werk en Vakmanschap regelt het leerbedrijf, de coördinatie, de coaching en begeleiding én neemt de kosten van de opleiding op zich.

Waarom wil jij een van de laatste plekken bemachtigen?

  • Je behaalt in 2 jaar je diploma én verdient een mooi salaris.
  • Je opleiding wordt door ons betaald.
  • Je krijgt de kans om binnen dynamische bedrijven je technische ervaring op te doen.
  • Je hebt uitzicht op een vast dienstverband.
  • Je wordt gecoacht en begeleid tijdens je opleiding en dienstverband.

We hebben nog enkele plekken te vervullen!

Wil jij deze goed opgeleide monteur van de toekomst worden? Neem dan contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact
Oostelijk Bolwerk 9, Terneuzen
T. 0115-649521
terneuzen@werkenvakmanschap.nl