Meet and Greet vestiging Velp

Techniek is overal. Het valt ons eigenlijk niet eens meer op. Maar hoe zou onze maatschappij functioneren zonder verlichting op straat, verwarming, warm water uit de kraan, bruggen over rivieren, internet en mobiele telefonie? Technisch vakmanschap staat garant voor technologische vooruitgang, kwaliteit en veiligheid.

Techniek is een toekomstbestendige keuze! Daarom steken we graag extra energie in het goed informeren, voorbereiden en begeleiden van potentieel technisch talent. Op 21 februari van 17:00 tot 20:00 uur of 24 februari van 9:00 tot 12:00 uur ben je van harte welkom op onze vestiging in Velp of online. Ambitieus en klaar voor een toekomst in de techniek? Meld je dan hieronder aan voor รฉรฉn van onze events, we vertellen jou graag meer over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat kun je verwachten op deze Meet and Greet:

๐Ÿ‘‰๐Ÿป De leukste technische vacatures liggen klaar

๐Ÿ‘‰๐Ÿป Bespreken van jouw wensen en mogelijkheden

๐Ÿ‘‰๐Ÿป Jouw CV bespreken, maken of verbeteren

๐Ÿ‘‰๐Ÿป Tips en trucs voor jouw LinkedIn profiel

๐Ÿ‘‰๐Ÿป Leer- en omscholingsmogelijkheden bespreken

 

 

Wie is Werk en Vakmanschap?
Werk en Vakmanschap is een landelijk samenwerkingsverband van honderden technische en industriรซle bedrijven. Voor deze bedrijven maken wij ons sterk voor het behoud en de versterking van technisch vakmanschap. Wij bieden zowel aankomende als ervaren technici een uitstekende werkomgeving om te kunnen doorgroeien. Zij kunnen aan de slag in de metaal-, elektro-, installatie-, proces-, infra-, en motorvoertuigentechniek.