19 maart: de Dag van de Logistiek

10 maart 2016

Werk en Vakmanschap is zaterdag 19 maart aanwezig op de Dag van de Logistiek bij het Rath Verlegh Stadion in Breda. Deze Dag van de Logistiek wordt georganiseerd door de gemeente Breda, het ROC West-Brabant en ViaQuales. Het wordt een interessante, interactieve en leuke dag voor iedereen die affiniteit heeft met de sector transport en logistiek.

Naast de gemeente Tilburg en gemeente Roosendaal zet ook Breda zich in voor de sector transport en logistiek. Verschillende bedrijven die zijn gerelateerd aan de transport- en logistieksector zullen zich op deze dag presenteren. Ook zijn er verschillende onderwijsinstellingen aanwezig om informatie te geven over opleidingen en om- en bijscholingstrajecten.

De Dag van de Logistiek vindt plaats in en om het Rath Verlegh Stadion in Breda. De dag duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Om 11.00 uur vindt er een speciale opening plaats. De entree voor deze dag is gratis. Degenen die zich als bezoeker inschrijven voor woensdag 16 maart, ontvangen twee gratis consumpties en een goodiebag. Meer info: www.dagvandelogistiek.nl.