Aandacht voor techniek in de avonduren

21 september 2017

Werk en Vakmanschap Groningen was afgelopen woensdagavond open. Een bewuste keuze om zo werkende technici de gelegenheid te geven de vestiging aan de Paterswoldseweg binnen te stappen. “Het doel van deze avondopenstelling is mensen informeren over een carrière in de techniek en informatie verstrekken over technische vacatures en BBL-trajecten.”

Vestigingsmanager Andrea Maring kijkt met een tevreden gevoel terug. “We hebben nieuwe kandidaten ontmoet, die we mogelijk kunnen bemiddelen naar een technische baan in de regio. Dat is een mooi resultaat. Daarnaast benutten we deze avonden ook om de contacten aan te halen met de technici die zich eerder bij ons inschreven. Sommigen hebben inmiddels een vaste baan, maar er zijn er genoeg die graag ingeschreven blijven staan. Logisch, we hebben een breed netwerk bij technische bedrijven in de regio en een goed beeld van de regionale arbeids- en opleidingsmarkt.”

Noteer nu alvast 1 november
Omdat de avondopenstelling opnieuw heeft bewezen in een behoefte te voorzien, wordt deze snel weer herhaald. Op woensdag 1 november zijn de consultants ’s avonds weer aanwezig. Meer informatie volgt via Facebook en LinkedIn.