Avond intakes naar technische baan

14 september 2017

De avondopenstelling van Werk en Vakmanschap, in Emmen en Roosendaal, bood verschillende technici de opstap naar een technische baan. Dinsdagavond ontmoetten de consultants diverse kandidaten die overdag verhinderd zijn. “Door deze avondopenstelling te promoten, onder andere via Facebook en LinkedIn, hebben we enkele interessante, nieuwe kandidaten gesproken”, aldus Sander Spithoven, vestigingsmanager in Emmen. “Als het goed is, gaat morgen de eerste al op gesprek.”

Marc van Eekelen, consultant in Roosendaal herkent dit beeld. Ook op zijn vestiging liepen interessante mensen binnen. Zij waren geïnteresseerd in de dienstverlening en de technische functies die Werk en Vakmanschap te bieden heeft. “Naast deze inloop benutten we de avond om mensen na te bellen en te reageren op technici die zich aanbieden via jobboards of vacaturesites. Zij zijn overdag vaak moeilijk bereikbaar”, vertelt Marc.

Vaker ’s avonds open
Zowel Sander als Marc zien de meerwaarde van deze avondopenstellingen. Om die reden zullen deze in de komende maanden worden herhaald. Meer hierover lees je op Facebook en LinkedIn.