Van avondopening naar speedmeet

22 januari 2018

Voor Werk en Vakmanschap Roosendaal vormde de avondopenstelling afgelopen week een goed moment om nieuwe belangstellenden te werven voor de functie van productiemedewerker bij Tjoapack in Etten-Leur. Maar natuurlijk maakten ook andere technici gebruik van deze ruimere openingstijden om kennis te maken met de mensen en de dienstverlening.

Volgens recruiter Jill Melman is de avondopenstelling inmiddels een vast onderdeel van de dienstverlening van Werk en Vakmanschap. “Hiermee bieden we leerlingen en vakvolwassen technici die overdag aan het werk zijn, de mogelijkheid om ’s avonds met ons van gedachten te wisselen over de carrièremogelijkheden in de techniek. En die zijn er volop.”

Speedmeet productiemedewerker
Een goed voorbeeld daarvan is het bedrijf Tjoapack in Etten-Leur. Werk en Vakmanschap werft en selecteert voor dit bedrijf productiemedewerkers voor de drieploegendienst. “We hebben nu een aantal serieuze kandidaten. Daarmee organiseren we een speedmeet. Dat is de volgende stap op weg naar een baan bij deze farmaceutische contractverpakker.”

De eerstvolgende openavond van Werk en Vakmanschap Roosendaal is op 20 februari. Wil je op de hoogte blijven van de openavonden bij Werk en Vakmanschap, like dan de Facebookpagina: www.facebook.com/WenVRoosendaal.