Banen en broodjes vallen allebei in de smaak

05 november 2018

De brunch met lekkere broodjes en verse sinaasappelsap viel afgelopen zaterdag goed in de smaak. Tal van technici wisten de weg naar de vestiging van Werk en Vakmanschap in Roosendaal te vinden. Deze vestiging was op zaterdagochtend open om technici die al volop aan het werk zijn, te informeren over nieuwe carrièrekansen in de techniek.

Recruiter Jill Melman vertelt dat er vooraf veel aandacht was voor deze technische brunch. Dat verklaart de grote toeloop van met name vakvolwassen technici. Daarnaast ontmoette haar collega enkele statushouders. Zodra zij de Nederlandse taal voldoende beheersen, zijn zij mogelijk geschikte kandidaten voor een baan in de techniek. “Bij de meeste mensen die we zaterdag spraken, was dus echt belangstelling om een stap te maken van de ene baan naar de andere. Voor een aantal kandidaten gaan we deze week al direct aan de slag.”

Vervolg
Een ochtend zoals deze blijkt succesvol te zijn, zowel voor Werk en Vakmanschap als voor de technici die hun licht komen opsteken. Om die reden verwacht Jill dat de vestiging Roosendaal dit in de toekomst zeker zal herhalen. “Wat dat betreft adviseer ik onze Facebook-pagina en de website van Werk en Vakmanschap goed in te gaten te houden.”