BBL-trajecten in verschillende technische richtingen

15 januari 2018

De beroepsopleidingenmarkt “Het oog op morgen” op het Driestar College in Gouda was bedoeld voor derde- en vierdejaars VMBO leerlingen. Natuurlijk was Werk en Vakmanschap uit Leiden ook aanwezig. “Wij hebben uitleg gegeven over de mogelijkheid om na het behalen van het diploma te kiezen voor werken en leren in de techniek.”

Vestigingsmanager Mark Armitage en consultant Annemarie Loeters kijken met een goed gevoel op deze avond terug. “Er was volop belangstelling voor de dienstverlening van Werk en Vakmanschap. Met name de leerlingen die al weten dat zij de techniek in willen, maar daar nog geen goed beeld bij hebben, konden we adviseren. Er zijn immers BBL-trajecten in verschillende technische richtingen.”

Vervolg
Werk en Vakmanschap is ook bij een volgende voorlichtingsavond weer van de partij. “Verder hebben we gesproken over de mogelijkheid om een workshop te verzorgen. Daarnaast hopen we natuurlijk dat de leerlingen ons weten te vinden. Zo kunnen we een mooi technisch vervolg geven aan hun afgeronde VMBO-opleiding.”