Feestelijke diploma-uitreiking in Roosendaal

24 oktober 2016

De Werk en Vakmanschap vestiging in Roosendaal vormde op vrijdagmiddag 21 oktober het decor voor een feestelijke diploma-uitreiking. Drie kandidaten, die in 2014 ingestroomd zijn in een leerwerktraject Servicemonteur WTB, ontvangen nu al hun niveau 3 diploma. Een knappe prestatie; zowel van deze technische talenten als van TMS Industrial Services, het bedrijf dat hen samen met Werk en Vakmanschap deze kans bood.

Bij TMS Industrial Services in Moerdijk startten in 2014 tien jongeren met de opleiding Servicemonteur WTB. Het lukte een drietal talenten om in twee jaar tijd het niveau 3 diploma te behalen. Een bijzonder knap resultaat, want hoewel ze enig technisch inzicht hadden, waren ze niet eerder technisch geschoold. Gelukkig had TMS voldoende vertrouwen in de kandidaten en in de begeleiding van Werk en Vakmanschap om deze investering in scholing en begeleiding te doen.

Feestelijke middag
Het resultaat werd deze middag gevierd. De drie studenten ontvingen het officiële papiertje in het bijzijn van onder andere de docenten, de directeur van TMS, de HR Manager en de praktijkbegeleider. Natuurlijk waren ook de consultants van Werk en Vakmanschap aanwezig om de kandidaten te feliciteren met dit succes. Zij zullen zich in de komende periode hard maken voor de andere kandidaten in het traject. Zij ronden hun opleiding naar verwachting in 2017 af.