Gemêleerd publiek tijdens technische inloopavond

18 oktober 2017

De avondopenstelling van de vestiging van Werk en Vakmanschap in Emmen heeft een groot aantal nieuwe kandidaten opgeleverd. Werkzoekende en werkende technici maakten volop van de mogelijkheid gebruik om ’s avonds binnen te lopen. Ze konden terecht voor informatie over vacatures, leerwerktrajecten en de ruime dienstverlening van Werk en Vakmanschap.

Consultant Patricia Schulte was blij verrast met de opkomst en de achtergrond van de kandidaten. “We organiseren deze inloopavonden regelmatig. Het is opvallend hoe goed dit aanslaat. Zéker voor mensen met vast werk, is dit een uitkomst. Ze kunnen zich hier vrijblijvend oriënteren op een nieuwe technische baan. En die zijn er volop in de regio.”

Social media
Anders dan andere keren werd deze avondopenstelling niet via advertenties aangekondigd, maar uitsluitend via social media. Dit blijkt goed te werken. “Om die reden zullen we deze kanalen nog sterker gaan inzetten”, legt Patricia uit. Ook de datum voor de nieuwe inloopavond wordt via Facebook en LinkedIn bekend gemaakt.