Informatieavond krijgt vervolg

18 januari 2017

Het Edudelta College Middelharnis was deze week gastheer voor een groot aantal VMBO-leerlingen en hun ouders. Tijdens de informatieavond kregen de derde- en vierdeklassers van 4 middelbare scholen uit de regio informatie over mogelijke vervolgstudies. Ook Werk en Vakmanschap was aanwezig, met een aansprekend verhaal over werken én leren.

Els Burgers, consultant op de vestiging van Werk en Vakmanschap Rotterdam, is enthousiast over de avond. “Het was echt opvallend druk. We hebben heel veel leerlingen én hun ouders gesproken. Je ziet dat ons aanbod aantrekkelijk is, zéker ook voor ouders. We bieden een compleet pakket van opleiding, baangarantie en een salaris. Veel ouders zien dit wel zitten. Dat geldt ook voor een aantal jongeren, al zijn zij er nog niet helemaal uit in welke technische richting ze verder zouden willen.”

Vervolg
Tijdens de voorlichtingsavond waren ook decanen aanwezig. Door één van deze decanen is Werk en Vakmanschap uitgenodigd om een informatieavond te verzorgen op een technisch college. “Het was de eerste keer dat we in deze regio actief waren. Het is geweldig dat ons verhaal ook hier aanslaat.”