Inloopavond brengt tal van technici op de been

01 november 2017

De inloopavond van Werk en Vakmanschap in Terneuzen bracht opvallend veel technici op de been. Vestigingsmanager Eric Riemens is enthousiast. “Dit keer namen veel technische kandidaten de moeite om even langs te komen, ook technici vanuit Walcheren en Zuid-Beveland. Leuk! We zijn in heel Zeeland actief en brengen aan beide zijden van de Westerschelde (aankomende) technici en technische werkgevers met elkaar in contact.”

De inloopavond is inmiddels een vast evenement binnen de dienstverlening van Werk en Vakmanschap Zeeland. Het biedt technici, werkend of niet, de gelegenheid om op een ongedwongen en vrijblijvende manier kennis te maken met de vacatures en de uitgebreide dienstverlening van Werk en Vakmanschap. Naast het matchen van kandidaten op technische functies, zijn er bijvoorbeeld ook mogelijkheden voor bbl-trajecten of technische instroomprojecten. “Deze inloopavond is buitengewoon geslaagd. We hebben een grote diversiteit aan kandidaten gesproken, zowel qua niveau als afkomst”, vertelt Eric. “Een niveau 3 metaalmedewerker bijvoorbeeld maar ook iemand die volop ervaring heeft met commissioning.”

Meer inloopmogelijkheden
Werk en Vakmanschap Zeeland blijft inzetten op het gemakkelijk met elkaar in contact komen. Zo is er een nieuwe inloopochtend bij UWV Goes op 23 november a.s. Je bent van harte welkom, óók als je niet staat ingeschreven bij UWV. Verder vindt in december een nieuwe inloopavond plaats. Heb je hierin interesse? Like dan de Facebook-pagina van Werk en Vakmanschap Zeeland en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!