Inloopavond Groningen krijgt regionaal vervolg

02 november 2017

De inloopavond bij de vestiging van Werk en Vakmanschap in Groningen was deze week zo’n groot succes, dat het idee verder wordt uitgebreid. Recruiter Kars Velting wil komend jaar nadrukkelijk ook buiten de stad Groningen aanwezig zijn. “We willen zowel vakvolwassen technici als aanstormende bbl-talenten de kans bieden met onze dienstverlening kennis te maken.”

De inloopavond afgelopen woensdag bracht een grote diversiteit aan mensen op de been. Naast vakvolwassen technici die op zoek zijn naar een vast contract, waren dit ook leerlingen die graag met een technisch bbl-opleiding starten. “We kunnen voor iedereen iets betekenen. De vakvolwassen technici die ik sprak, zijn de kortlopende opdrachten van uitzendbureaus zat. Wij bieden langdurige overeenkomsten en kans op een vast contract. Dat spreekt aan. Jongeren op hun beurt kunnen bij ons terecht voor interessante leerwerktrajecten bij regionale technische bedrijven. Ze kunnen rekenen op optimale coaching en begeleiding.”

Vervolg
Gelet op het grote aantal bezoekers en de vele serieuze kandidaten, krijgt de inloopavond zondermeer een vervolg. “We waren nu sterk gericht op de stad Groningen en de omgeving. We gaan dit zeker herhalen, maar ook uitbreiden. We streven ernaar om maandelijks in de regio Groningen/Friesland aanwezig te zijn. Zo verkleinen we de afstand om met ons in gesprek te komen en vergroten we de kans op succes.”

Op de hoogte blijven van de volgende inloopavonden, interessante technische vacatures en andere informatie? Like dan de Facebook-pagina van Werk en Vakmanschap Groningen. Zo mis je niets!