Inspirerende lunchbijeenkomst op Landgoed Bergvliet

04 juli 2019

Alleen al de locatie voor de lunchbijeenkomst van Werk en Vakmanschap bood volop inspiratie. Het prachtige Landgoed Bergvliet is een oase van rust in de omgeving van Oosterhout. In het koetshuis ontvingen vestigingsmanager Laura Maartense en haar team consultants en recruiters circa twintig relaties. Zij werden getrakteerd op een smaakvolle lunch en een inspirerend verhaal van hockeycoach Herman Kruis.

De twintig gasten werden welkom geheten door de voorzitter van de coöperatie Peter van der Velden. Aansluitend ging Laura in op de dienstverlening van Werk en Vakmanschap en de lopende projecten. Na de lunch kreeg Herman Kruis het woord. Hij legde op een aansprekende manier een link tussen zijn werk als hockeycoach en het dagelijkse werk van veel ondernemers, waarbij het meenemen van medewerkers óók belangrijk is. “Hij vertelde over zijn ervaringen om spelers te benaderen, begeleiden en stimuleren en gaf daarbij aan dat iedere speler, en dus ook iedere medewerker of leerling, een andere begeleiding nodig heeft”, aldus Laura. “Erg leuk was daarna de interactieve sessie waarbij we aan de hand van stellingen met elkaar in gesprek gingen over onder andere coachen en begeleiden van mensen.”

Laura kijkt met een goed gevoel op de dag terug. “Het is belangrijk om af en toe even samen te zitten. Dit is daarvoor een leuke manier. Ik verwacht naar aanleiding hiervan de komende weken nog enkele vervolgafspraken te kunnen plannen.”