Internationale Vrouwendag

08 maart 2021

Vandaag, op Internationale Vrouwendag, zetten we graag onze Recruiter Romy in het zonnetje. Romy is werkzaam op de vestiging in Terneuzen. Ze is actief met de werving van professionals en BBL-leerlingen, hun begeleiding en met de promotie van techniek.

“Het leukste aan mijn werk is de afwisseling en diversiteit; in werkzaamheden, samenwerkingspartners en kandidaten. De ene keer spreek je een VMBO leerling die nog geen idee heeft wat hij of zij wil. De andere keer spreek je een ervaren technisch manager die een nieuwe uitdaging zoekt. Tevreden ben ik pas als ik iemand van het juiste advies of de juiste vervolgstap voorzie. Bij Werk en Vakmanschap bieden wij graag een luisterend oor, om zo achter ambities, werkmotieven en wensen te komen.”

Romy maakt zich graag hard voor de promotie van techniek: “Als coöperatie en werkgever maken wij ons, in een hecht team, samen sterk voor het behoud van technisch vakmanschap. Op Internationale Vrouwendag is het extra leuk om te benoemen dat wij regelmatig vrouwen enthousiasmeren voor werk in de technische branche. Op dit moment is er bijvoorbeeld een jonge vrouw via ons aan de slag, die de opleiding tot elektromonteur volgt.”

“Ik word enthousiast als ik het verschil kan maken voor de kandidaat en de opdrachtgever.”

Werk en Vakmanschap

Samen sterk; dat is de kracht van Werk en Vakmanschap. Samen met ondernemers, onderwijs en overheid creëren wij de juiste voorwaarden om mensen aan het werk te helpen  en te houden. Met resultaat, want op deze manier zijn al duizenden technici succesvol ingestroomd.

Door onze brede, resultaatgerichte aanpak, met aandacht voor de belangen van verschillende partijen, zijn we in staat projecten concreet vorm te geven. Daarbij hebben wij één gezamenlijk doel: het behoud en de versterking van technisch vakmanschap.