Kandidaten onder de indruk van Tjoapack

25 oktober 2018

Gisteren kregen zes kandidaten van Werk en Vakmanschap een rondleiding en speedmeet bij Tjoapack Netherlands B.V. in Etten-Leur. Zij hebben belangstelling in de functies productiemedewerker en operator. “De kandidaten waren vooral onder de indruk van hoe goed het productieproces georganiseerd is en hoe mooi en schoon de werkomgeving is.”

Sjoerd de Jong, consultant bij Werk en Vakmanschap, komt regelmatig bij Tjoapack over de vloer. Samen met zijn collega Susanne van Oosterhout verzorgt hij de werving van nieuwe medewerkers bij deze internationale verpakkingsexpert. “De kandidaten werden ontvangen door de HR-manager, de productiemanager en de teamleider. Samen probeerden zij een zo compleet mogelijk beeld te schetsen van Tjoapack en de beschikbare functies.”

Geschikte kandidaten
De kandidaten kregen vervolgens een uitgebreide rondleiding en een één-op-één gesprek met de HR-manager. Het is nu aan hem om te beslissen of ze daadwerkelijk in aanmerking komen voor een functie. “We nodigen iedereen die belangstelling heeft uit deze week nog een motivatiebrief te schrijven. Vervolgens maakt Tjoapack begin volgende week een keuze. Het is altijd spannend, maar zo tussen de regels door begreep ik dat er zeker enkele geschikte kandidaten tussen zitten.”