Keurmerk Erkend Leerwerkintermediair

07 december 2017

Werk en Vakmanschap heeft tijdens het Duurzame Inzetbaarheid Flex Congres in Den Haag het Keurmerk Erkend Leerwerkintermediair ontvangen. Dit nieuwe keurmerk is een initiatief van STOOF en biedt de zekerheid dat alle vereiste taken aangaande leerwerktrajecten goed geregeld zijn.

Dit is belangrijk omdat er vaak sprake is van een vier partijen relatie en omdat de BBL-opleiding vaak vanuit de vraag van het bedrijfsleven wordt ingericht. Met het keurmerk borgt STOOF dat ondernemingen, zoals Werk en Vakmanschap, die leerling-flexkrachten uitzenden/detacheren en/of opleiden de leerlingbegeleiding kwalitatief goed uitvoeren.

Commissie Keurmerk Leerwerk-intermediair
Het keurmerk is van belang in de relatie tussen de intermediair en het (erkend) inlenend bedrijf, waar de leerling zijn beroepspraktijkvorming volgt. De criteria zijn in nauw overleg met SBB en de MBO Raad vastgesteld. STOOF heeft een ‘Commissie Keurmerk Leerwerk-intermediair’ aangesteld. Namens Werk en Vakmanschap is Allard Kat in deze commissie vertegenwoordigd.

Onderscheidend
Werk en Vakmanschap maakt zich al jaren hard voor goede BBL-opleidingen gecombineerd met de juiste coaching en begeleiding. We zijn daarin onderscheidend en hebben op deze manier al duizenden technici klaargestoomd voor de arbeidsmarkt.