Kom op 17 maart naar de Bibliotheek Leeuwarden

10 maart 2016

Met de oproep ‘Gezocht: Talent in Techniek’ nodigt Werk en Vakmanschap technische talenten uit om te komen kennismaken. Dit kan op 17 maart a.s. in de Bibliotheek Leeuwarden. Werk en Vakmanschap werkt hiervoor samen met het Leerwerkloket en tal van technische werkgevers die dringend op zoek zijn naar gemotiveerde vakmensen en mensen die graag in de techniek aan de slag gaan.

“We werken voor deze kennismakingsbijeenkomst samen met het Leerwerkloket van het UWV. Naast een oproep in lokale media waarin we mensen uitnodigen om langs te komen, worden werkzoekenden dus ook gericht gevraagd”, legt consultant Mirjam Jager, die met name actief is in Friesland, uit.

Leren en werken of een reguliere baan
Mirjam vertelt dat het de bedoeling is om in een kort gesprek wederzijds kennis te maken. “We horen graag waarom iemand voor techniek kiest en wat zijn of haar achtergrond is. We hebben binnen ons netwerk van bedrijven tal van mogelijkheden om in te stromen in een leer-/werktraject of een reguliere baan. Verder zijn we actief in op het gebied van BBL-trajecten, waarbij we leerlingen coachen richting een diploma en bedrijven alle administratieve zaken uit handen nemen.”

Kom op 17 maart
De Bibliotheek Leeuwarden is bereid om ruimte beschikbaar te stellen aan dit Friese baneninitiatief. Belangstellenden zijn op 17 maart tussen 17.00 en 18.00 uur van harte welkom aan de Wirdumerdijk 34. Aanmelden kan via friesland@werkenvakmanschap.nl.