De Maand van Leren en Werken

07 september 2016

In september organiseren de Leerwerkloketten en haar partners meer dan 60 activiteiten in het kader van de Maand van Leren en Werken. Van workshops over je loopbaan, profilering en social media tot informatie over scholingsvoucher of het doen van een CTC-test. Op verschillende plekken in het land organiseren Leerwerkloketten activiteiten. De maand van Leren en Werken is een landelijke campagne om meer aandacht te genereren voor een leven lang leren en wordt voor het tweede jaar op rij georganiseerd.

Leren en werken zijn tegenwoordig niet meer los van elkaar te zien. Een goede opleiding vergroot je kansen op de arbeidsmarkt. En wie aan het werk is, moet bijblijven. Leren is niet alleen waardevol voor jongeren, maar ook voor volwassenen. Bedrijven hebben gekwalificeerde werknemers nodig. Vandaag de dag zijn mensen en organisaties nooit uitgeleerd!

De Leerwerkloketten zijn regionale samenwerkingsverbanden tussen de partijen die in de regio betrokken zijn bij leren en werken: onderwijsinstellingen, gemeenten, UWV, kenniscentra en bedrijfsleven.

Wil je leren en werken in de techniek, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag op weg.