Netwerken met een harinkje in de zon

21 juni 2019

De jaarlijkse haringparty van Werk en Vakmanschap Terneuzen baadde ook dit keer volop in de zon. Dat maakte de avond, gisteren in Museumcafé de Vliegende Hollander, extra sfeervol. De circa honderd gasten genoten van nieuwe haring en een ongedwongen sfeer.

Vestigingsmanager Eric Riemens en zijn team kijken met een goed gevoel op de avond terug. Deze werd geopend door burgemeester van Terneuzen Jan Lonink samen met Peter van der Velden, voorzitter van de Coöperatie Werk en Vakmanschap. Beiden gingen kort in op de kracht van de regio Zeeuws-Vlaanderen en de kansen die hier liggen voor technici en aanstormende talenten. Eén van die talenten was aanwezig. De 15-jarige Robin ontving uit handen van Peter een stoere laskap. “Ik heb Robin ontmoet tijdens een gastles op het Pontes College in Goes”, vertelt Eric. “Ze wist toen al zeker dat ze lasser wilde worden. Inmiddels is ze leerling constructiebankwerker bij Franken Inox in Borssele en last ze veel in haar vrije tijd. Wij wilden die inzet graag belonen.”

Na deze introductie genoten de gasten van een gezellige, ongedwongen avond. “Wij hechten eraan om voor een avond als deze alle mensen uit te nodigen waarmee we in de dagelijkse praktijk te maken hebben. Alle rangen en standen waren aanwezig. Een bijzonder gemêleerd gezelschap dus, en daarmee extra gezellig. Dankzij de goede zorgen van gastvrouw Monique en haar team kwamen onze gasten niets tekort.”