Nieuw lidbedrijf: VAM WaterTech, Borssele

12 oktober 2017

“Prettig aan de samenwerking met Werk en Vakmanschap is dat zij een uitstekende voorselectie maken. Zij weten niet alleen de juiste technische kandidaten te vinden, maar begrijpen ook goed welke technici bij ons bedrijf passen. Wij hebben sterk behoefte aan technische ‘alleskunners’.” 

Hans Blaak is algemeen directeur van VAM WaterTech in Borssele. Dit bedrijf ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt waterzuivering-oplossingen voor de verpakking en verwerking van agroproducten. “Groente, aardappelen en fruit dat in de supermarkt
in de schappen ligt, wordt eerst gewassen. Onze machines maken het mogelijk om het waswater te zuiveren. Dit water kan opnieuw gebruikt worden, terwijl de afgespoelde aarde en zand weer terug de natuur in kan”, legt Hans uit. De machines worden geleverd aan ‘versverpakkers’ en industriële verwerkers. Bij VAM WaterTech werken circa 25 mensen. De waterzuivering-oplossingen vinden wereldwijd hun weg.

Goede afspraken

VAM WaterTech is altijd op zoek naar goede mensen. Wil je in het team passen, dan breng je een behoorlijke dosis technische kennis mee, bij voorkeur van elektro-, metaal- en besturingstechniek en pneumatiek. “We willen geen medewerkers die maar één ding kunnen. Dat beperkt onze flexibiliteit. Werk en Vakmanschap ontzorgt ons. Ze weten welke kandidaten we zoeken en houden op de werkvloer goed vinger aan de pols. Bovendien, we hebben goede afspraken over het aanbieden van vaste dienstverbanden. Zo profi teren we van een iets langere proefperiode en hebben we de zekerheid dat we juiste man in huis halen.”