Nieuwe en bekende gezichten bij avondopenstelling

11 mei 2017

Werk en Vakmanschap Terneuzen was afgelopen dinsdagavond geopend. Op deze manier kunnen ook technici die al aan de slag zijn, makkelijk binnenlopen voor informatie en vacatures. Hier werd volop gebruik van gemaakt. Vestigingsmanager Eric Riemens ontmoette nieuwe technici en ‘oude bekenden’. Daarmee was de avond opnieuw bijzonder succesvol.

“Wij verzorgden vorig jaar het outplacementtraject bij Philips Terneuzen. Een aantal kandidaten maakte gebruik van de mogelijkheid om langs te komen. Enkele mensen zijn nog op zoek naar werk. Anderen zijn al aan de slag, maar wilden graag weten welke technische vacatures er zijn. Het was een mooie gelegenheid om even bij te praten.”

Aanstormende talenten
Naast de Philips-medewerkers ontmoetten Eric en zijn collega’s technici die graag via Werk en Vakmanschap een baan vinden. “Het is goed om te zien dat een dergelijke openstelling wérkt. Mensen uit Zeeuws-Vlaanderen, maar ook van de Bevelanden en Walcheren namen de moeite om langs te komen. We spraken bijvoorbeeld een student werktuigbouwkunde die deze zomer afstudeert. Reken maar dat we hem snel een mooie arbeidsovereenkomst en uitdagend technisch werk kunnen bieden.”

De volgende avondopenstelling van Werk en Vakmanschap Terneuzen is op donderdag 8 juni.