Open Avond Groningen trekt tal van technici

24 april 2017

De avondopenstelling van de vestiging van Werk en Vakmanschap in Groningen was afgelopen  week opnieuw een succes. Consultant Heleen Afman is enthousiast over de opkomst en de technici die zij en haar collega’s hebben gesproken. Een Open Avond als deze biedt met name mensen die overdag aan het werk zijn, de kans om zich te oriënteren op een nieuwe stap in hun carrière.

“Voor een avond als deze nodigen we ook altijd de mensen uit die bij ons bekend zijn, zelfs als het enige tijd geleden is dat we contact hebben gehad. We zien dat dit gewaardeerd wordt. Mensen komen langs met een nieuw CV en samen bespreken we de mogelijkheden en vacatures.” De kandidaten zijn qua achtergrond totaal verschillend. Zo sprak Heleen iemand met een goede baan die graag een volgende stap wil zetten in zijn carrière, maar ook een werkzoekende techneut en een technische dame die graag part-time aan de slag gaat. “We zijn inmiddels volop in de weer om geschikte kandidaten voor te stellen op passende functies”, vertelt Heleen.

Regelmatig Open Avond
Het is duidelijk dat een Open Avond een belangrijke aanvulling is op de dienstverlening van Werk en Vakmanschap. Om die reden zal dit regelmatig plaatsvinden.