Rondleiding en speedmeet Tjoapack

10 april 2018

Vandaag kregen zes kandidaten van Werk en Vakmanschap een rondleiding en speedmeet bij Tjoapack Netherlands B.V. in Etten-Leur. Zij hebben belangstelling in de functies productiemedewerker en operator. De rondleiding gaf een goede indruk van het werk bij deze internationale verpakkingsexpert.

Werk en Vakmanschap in Roosendaal is actief met de werving van nieuwe medewerkers voor Tjoapack. Na een eerste intake van mogelijke kandidaten, volgde vandaag de tweede ronde van de sollicitatieprocedure. “De teamleider verzorgde een rondleiding. Hij sprak over een prettige groep. Iedereen was geïnteresseerd en stelde gericht vragen. Naast de rondleiding gingen de kandidaten ook in gesprek met de personeelsfunctionarissen. Ook hun terugkoppeling is grotendeels positief”, vertelt consultant Sjoerd de Jong. “We nodigen nu iedereen uit een motivatiebrief te sturen. Uiteindelijk wordt eind van de week bekend wie er mogen starten.”

 

GMP

Sjoerd en zijn collega Susanne van Oosterhout bereiden zich inmiddels al weer voor op het vervolg. “Voordat de nieuwe medewerkers aan de slag kunnen bij Tjoapack, moeten zij de GMP richtlijnen tot zich nemen en een test maken. GMP staat voor een goede manier van produceren en is een kwaliteitsborgingssysteem voor de farmaceutische industrie. Iedereen die een voldoende scoort, kan daadwerkelijk bij Tjoapack aan de slag.”