Samen voor méér mensen in de techniek

05 maart 2021

Werk en Vakmanschap is een landelijk samenwerkingsverband van honderden technische en industriële bedrijven. Het belangrijkste uitgangspunt is de voortdurende zorg voor een flexibele in-, door- en uitstroom van vakbekwaam technisch personeel. 

Via een landelijk netwerk van vestigingen verzorgt een team van deskundige medewerkers de dienstverlening voor werknemers en (lid-)bedrijven. Onze consultants behartigen de belangen van de (lid-)bedrijven en de technische vakmensen. Zij weten wat hen beweegt.

Vanuit deze betrokkenheid inventariseren ze de personele vraagstukken en behoeftes van leden en de kansen op de arbeidsmarkt voor technische werknemers. De consultants zorgen voor de werving en selectie, detachering, scholing en begeleiding van vakbekwaam technisch personeel.

 

Het aantal leerlingen op het VMBO zal dalen en zo ook het aantal leerlingen dat voor een technische opleiding kiest. Dus: aan ons allen de taak om méér jongeren te enthousiasmeren voor de techniek! En dat doen wij graag. Online en offline bieden wij mogelijkheden om in gesprek te gaan over het werken in techniek, het leren in techniek en onze coaching en begeleiding.

Werk en Vakmanschap staat voor het behoud, de instroom en doorstroom van medewerkers in de techniekbranche.

 

Wil jij weten hoe wij dit doen? Kijk dan naar onderstaande video:

 

Ben jij student, werkzoekend of werkgever en kunnen wij je voorzien van advies over het leren en werken in techniek? Neem dan direct contact op met een Werk en Vakmanschap vestiging bij jou in de buurt.

 

Werk en Vakmanschap – Erkend Leerwerk Intermediair

Keurmerk Erkend Leerwerkintermediair