Samen werken aan de toekomst van techniek

01 februari 2021

Wij verbinden talent met techniek

Waarom een leerwerkplek beschikbaar stellen?

Het aannemen van een BBL-leerling is de leukste manier om gemotiveerde arbeidskrachten in huis te halen. Door leerbanen aan te bieden levert u een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. Van de gemotiveerde werkzoekende die een mooi vak wil leren, tot de nieuwsgierige scholier die verder wil groeien.

We weten uit ervaring dat de arbeidsmarkt voor goede (technische) medewerkers bijzonder krap is. Als de huidige lichting BBL-leerlingen nu geen leerbedrijf kan vinden, kiezen zij een andere richting en zal het tekort aan technici de komende jaren opnieuw oplopen. Zonder instroom van goed opgeleide mensen komt de sector stil te staan.

Werk en Vakmanschap heeft ruim 25 jaar ervaring in het coachen en begeleiden van BBL-leerlingen. Wij kunnen uw bedrijf voor een groot deel ontzorgen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. We praten u graag vrijblijvend bij over onze begeleiding, over de subsidiemogelijkheden en alles wat er bij komt kijken om een BBL-leerling op te leiden. Desgewenst stellen we enkele gemotiveerde BBL-leerlingen aan u voor. Er staan genoeg jongeren en zij-instromers te trappelen om hun technische carrière nu te starten.

 

En voor de leerling?

Jouw toekomst in de techniek begint bij Werk en Vakmanschap. Wil jij een overstap maken naar de technische vakrichting? Of heb je nog geen diploma’s maar wil je wel aan de slag in een technische vakrichting? Dat kan.

Wij staan klaar voor jouw ontwikkeling. Met een op maat afgestemd opleidingsplan, intensieve begeleiding, salaris en de keuze uit verschillende praktijkplaatsen. Je kunt er aan denken om opgeleid te worden in de metaal-, elektro-, installatie-, proces-, infra- en voertuigentechniek.

  • Opleidingstrajecten op maat
  • Persoonlijke begeleiding en coaching
  • Keuze uit uiteenlopende opleidingstrajecten
  • Zekerheid van een dienstverband met uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Vooruitzicht op een carrière in de techniek
  • Werkend én lerend ervaring opdoen

Is een BBL-opleiding in de techniek echt iets voor jou? Neem dan contact met ons op met één van onze vestigingen

 

Werk en Vakmanschap – Erkend Leerwerk Intermediair

Keurmerk Erkend Leerwerkintermediair