Succesvolle Open Avond in Groningen

19 september 2019

De Open Avond van de vestiging van Werk en Vakmanschap in Groningen was direct vanaf de start om 17.00 uur goed bezocht. Verschillende aanstormende technische talenten en vakvolwassen technici maakten van deze gelegenheid gebruik om de consultants te spreken. Recruiter Otto Schutte kijkt met een tevreden gevoel op de avond terug. “We hebben veel interessante mensen gesproken, waarvoor we zeker kansen zien.”

De aanloop gisteravond vormde een dwarsdoorsnede van mensen die via Werk en Vakmanschap in de techniek aan de slag zijn. Zo spraken Otto en zijn collega’s enkele vmbo-leerlingen die interesse hebben in een bbl-opleiding. Daarnaast waren er mensen die een nieuwe toekomst in de techniek overwegen. “We hebben veel oriënterende gesprekken gevoerd. Daarin zijn de verschillende technische sectoren aan bod gekomen evenals de rol die wij kunnen spelen bij het starten of doorstarten in de techniek.”

Open Avond in november
Het succes van deze avond vraagt volgens Otto om een vervolg. De planning is dat in november een nieuwe Open Avond zal plaatsvinden. De datum en het tijdstip worden via social media kenbaar gemaakt.