Succesvolle technische ‘speedmeetmarathon’

01 september 2017
Met een speedmeet bij het UVW in Goes en een open avond op de vestiging Terneuzen heeft het team van Werk en Vakmanschap Terneuzen de zomervakantie definitief van zich afgeschud. Er is werk aan de winkel. Er zijn volop technische vacatures en de speedmeetmarathon bracht tal van interessante kandidaten op de been.

De dag begon gisterochtend met een drie uur durende speedmeet in Goes. “We waren met drie consultants aanwezig en hebben drie uur lang, non-stop met kandidaten gesproken. Een buitengewoon succesvolle ochtend dus. Te meer omdat we de komende week een flink aantal kandidaten kunnen voorstellen op technische vacatures in de regio”, vertelt vestigingsmanager Eric Riemens. Vanwege het succes van deze bijeenkomst verwacht hij medio november een volgende speedmeet te organiseren.

Avondopenstelling

De vestiging van Werk en Vakmanschap in Terneuzen was bovendien gisteravond geopend. Deze avondopenstellingen zijn dit jaar geïntroduceerd en bieden met name werkende technici de gelegenheid om zich te oriënteren op een baan of opleiding in de techniek. Ook gisteren maakten enkele (aankomende) technici van deze mogelijkheid gebruik. “We zien dat deze open avonden aanslaan. Om die reden zullen we dat over een week of zes herhalen. We hebben nu eenmaal veel technische functies beschikbaar en ontmoeten graag zo veel mogelijk technici om hierin te kunnen voorzien.”