Technisch ‘spreekuur’ in centrum Arnhem

20 september 2017

Rozet is het middelpunt voor cultuur, kennis en educatie in Arnhem. Sinds deze week is dit ook dé plek waar je informatie kunt inwinnen over de techniek. Werk en Vakmanschap is voortaan iedere maand aanwezig voor een technisch ‘spreekuur’. “We geven informatie over ontwikkelingen in de techniek, technische vacatures en de mogelijkheid van leerwerktrajecten.”

Maureen Bekkink, consultant op de vestiging van Werk en Vakmanschap in Velp, heeft het eerste technische ‘spreekuur’ er net op zitten. Ze is enthousiast, zowel over de locatie als over de samenwerking met de Bibliotheek Arnhem. “Op deze manier is het voor mensen die in Arnhem wonen, heel eenvoudig om even binnen te lopen. Rozet ligt centraal en door de diversiteit aan participanten is het laagdrempelig. De doelstelling van Rozet is kennis, netwerk en ervaring delen. Onze aanwezigheid sluit daar bij aan.”

Iedere maand
Het eerste technisch ‘spreekuur’ is goed bevallen. Maureen heeft een aantal interessante contacten gelegd. Tal van mensen waren geïnteresseerd in de mogelijkheden die Werk en Vakmanschap te bieden heeft, zowel voor leerlingen als vakvolwassen technici. Om die reden wordt het technisch ‘spreekuur’ tot het einde van het jaar maandelijks herhaald.