Technische carrières starten bij Rozet Arnhem

17 oktober 2017

Werk en Vakmanschap maakt inschrijven en solliciteren voor technici in en om Arnhem extra eenvoudig. Zij kunnen terecht bij het maandelijkse ‘spreekuur’ in de Rozet in Arnhem. “We geven dan informatie over onze technische opleidingsmogelijkheden en vacatures”, vertelt Lars van Boxel,  consultant bij Werk en Vakmanschap in Velp.

Natuurlijk is de afstand Arnhem – Velp niet groot. Toch kunnen deze kilometers het verschil maken tussen wel of niet in contact komen met Werk en Vakmanschap. Om die reden zijn de consultants regelmatig zelf in Arnhem aanwezig. Dit betekent dat zij iedere maand actief zijn vanuit de Rozet, centraal gelegen in het centrum.

Kansen in de techniek

Lars is enthousiast over het spreekuur. “Deze week heb ik weer een aantal interessante kandidaten ontmoet. Sommigen hebben een technische achtergrond en kunnen wellicht direct aan de slag. Anderen zijn geïnteresseerd in onze leerwerk-trajecten. Daarbij ontzorgen we de kandidaten volledig en dragen we zorg voor opleiding, begeleiding en de juiste werkplek.”

Maandelijks spreekuur

Het technisch ‘spreekuur’ in Arnhem vindt maandelijks plaats. De volgende is op maandag 20 november tussen 15.00 en 16.00 uur. Houd hiervoor ook de lokale Facebook-pagina van Werk en Vakmanschap Velp in de gaten.