Veel technische kandidaten in bibliotheek Leeuwarden

13 januari 2017

Met enige regelmaat is Werk en Vakmanschap aanwezig in de bibliotheek van Leeuwarden. Afgelopen donderdagmiddag 12 januari was het de eerste keer in het nieuwe jaar. Hoewel vooraf aan belangstellenden was gevraagd zich aan te melden, kwam ook een aantal kandidaten spontaan langs.

Consultant Mirjam Jager is enthousiast over de recente inschrijfsessie. “Gelet op aantal belangstellenden, zijn we met drie man sterk afgereisd naar Leeuwarden. We hebben interessante mensen ontmoet. Een gemêleerd gezelschap; jong en oud, leerling en vakvolwassen en vanuit de volle breedte van de techniek.”

Mirjam verwacht enkele van nieuw ingeschreven kandidaten op termijn te kunnen plaatsen op een technische functie in de regio. “Met name naar technici met een elektrotechnische achtergrond is momenteel veel vraag in Friesland. Omdat onze vestiging in Groningen is, gaan we regelmatig naar Friesland, zowel om kennis te maken met technische leerlingen en vakvolwassen medewerkers als met technische bedrijven. Dat werkt uitstekend, ons netwerk wordt alsmaar groter.”

Foto door Frits Kooijmans