Top middag in Roosendaal

28 mei 2019

De traditionele Jaarmarkt was dit jaar aanleiding voor de vestiging van Werk en Vakmanschap in Roosendaal om een kraam voor de deur te plaatsen en enthousiast mee te doen. Met een grote glimlach op haar gezicht kijkt recruiter Jill Melman terug op de dag. “Het was echt superleuk.”

De Jaarmarkt was echt recht voor de deur van Werk en Vakmanschap, op de Markt in Roosendaal. Met diverse technische uitdagingen wisten Jill en haar collega Tanja mensen naar hun kraam te trekken. Kinderen konden bijvoorbeeld zelf buttons maken, er was een groot ‘vier op een rij-spel’ én een bibberspiraal. Voor degene met de snelste tijd lonkte een prijs. Dit bleek uiteindelijk de heer Mangelaars te zijn met een tijd van 16 seconden! Hij won een Werk en Vakmanschap sporttas, met bidon en cadeaubon. Een troostprijs was er voor Femke. Zij ontving een Werk en Vakmanschap dopper.

 

Jaarlijks evenement

Volgens Jill wordt de Jaarmarkt een vast evenement op de kalender van de vestiging in Roosendaal. “We hebben veel plezier gehad. Maar dat niet alleen. De Jaarmarkt is met name bedoeld voor mensen uit Roosendaal en omgeving. Onze doelgroep dus. Als je dan hoort dat sommige mensen niet wisten dat we hier zitten, dan is het goed dat we aanwezig waren. Als er volgend jaar opnieuw een jaarmarkt is, doen we zeker weer mee!”