Veel belangstelling voor vacatures Lamers

14 juli 2017

De Open Avond bij Lamers High Tech Systems (Lamers HTS) in Nijmegen bracht een groot aantal technische kandidaten op de been. De avond, die georganiseerd werd door Werk en Vakmanschap, was bedoeld om kandidaten te informeren over de tientallen technische vacatures bij het sterk groeiende bedrijf.

Lamers High Tech Systems is gespecialiseerd in ontwikkeling, engineering, constructie, kwalificatie en uitvoering van installaties, modules en machineonderdelen voor het transport en de controle van ultra zuivere gassen en vloeistoffen. Deze installaties en producten worden onder cleanroomconditie vervaardigd uit orbitaal gelast RVS en kunststof. Vanwege de uitbreiding van de werkzaamheden heeft Lamers tal van technisch vacatures, op alle niveaus; van MBO tot WO.

Lex Jansen, consultant bij Werk en Vakmanschap Nijmegen, kijkt met veel plezier terug de avond. “Een groot aantal technici heeft gehoor gegeven aan onze oproep voor de avond. Het is geweldig om te zien dat er zoveel belangstelling is. Én dat er zoveel technische mensen zijn die belangstelling hebben in een functie bij Lamers. Gisteravond hebben we iedereen uitgebreid laten kennismaken, onder andere met een korte introductie, rondleiding en kennismakingsgesprek. Vandaag gaan we iedereen nabellen en worden de eerste vervolgafspraken gemaakt.”