Veel productiemedewerkers op de been tijdens Inloopdag

12 oktober 2017

De Inloopdag van Werk en Vakmanschap Roosendaal afgelopen dinsdag bracht een groot aantal potentiële productiemedewerkers op de been. Zij hadden interesse in de functie van productiemedewerker bij Tjoapack in Etten-Leur. Dit in medicijnverpakkingen gespecialiseerde bedrijf werkt nauw samen met Werk en Vakmanschap voor de werving van nieuwe medewerkers. De belangstelling hiervoor is groot.

Consultant Susanne van Oosterhout kijkt met een goed gevoel terug op de afgelopen Inloopdag. “We hebben echt tientallen mensen ontmoet die mogelijk voor deze functie in aanmerking komen. Dat gaan we deze week verder bekijken. We hebben iedereen kort gesproken en hebben daarnaast alle CV’s ingenomen. Uiteindelijk zullen wij circa 12 mensen uitnodigen voor de Speedmeet op 17 oktober bij Tjoapack zelf. Naast een tweede gesprek met de kandidaten, kunnen zij op hun beurt kennismaken met het bedrijf, door onder andere een rondleiding.”

De vestiging Werk en Vakmanschap Roosendaal organiseert regelmatig inloopavonden. Deze Inloopdag was een primeur en die is goed bevallen. “Juist voor deze specifieke functie was een dergelijke Inloopdag ideaal. De deuren waren tot acht uur open. Doorlopend meldden zich potentiële kandidaten.” Voor de kandidaten breekt nu een spannende periode aan. Susanne benadrukt dat ze iedereen zo snel mogelijk informeren over het eventuele vervolg.