Vloggen over techniek

26 januari 2018

Jongeren kunnen dit schooljaar meedoen aan een VLOG battle! Tijdens deze wedstrijd maken ze elke zes weken een vlog over allerlei onderwerpen die met techniek te maken hebben. Tal van bedrijven openen hiervoor hun deuren. Gisteravond vond de prijsuitreiking plaats voor het thema Made in Emmen. Werk en Vakmanschap stelde de hoofdprijs beschikbaar: een Samsung tablet!

De VLOG battle is een initiatief van diverse technische bedrijven, overheden en scholen in de regio Emmen. Ze laten zien dat er techniek zit achter alles wat we doen. Het uiteindelijke doel is dat straks meer jongeren kiezen voor een technische opleiding en een baan in de techniek. “Dit initiatief sluit naadloos aan op de doelstelling van de Coöperatie Werk en Vakmanschap. Om die reden hebben wij ons aangesloten bij het tweede vlog thema, te weten ‘Made in Emmen’”, vertelt John Borsboom, consultant bij Werk en Vakmanschap in Emmen.

 

Hoofdprijs

Gisteravond vond de prijsuitreiking plaats bij Harwig Installatietechniek. De hoofdprijs voor dit thema ging naar Merel uit Emmer-Compascuum. “Haar vlog had technische diepgang. Er kwamen tal van technische facetten aan bod. Dat combineerde ze met een behoorlijke dosis humor. Daardoor sprong haar vlog er volgens de jury uit”, aldus John. “Het was leuk om te zien hoe blij Merel was met haar prijs. Ze straalde van oor tot oor.”

Wil je meer weten over deze VLOG battle? Kijk dan op vlogbattle.nl

 

Bekijk hier Merels vlog: