Volop waardering voor technische inloopavond

14 maart 2018

De inloopavond bij Werk en Vakmanschap in Weert was een succes. Tal van technici en aankomende techneuten maakten van de ruimere openingstijden gebruik. Ze maakten kennis met de consultants en de werk- en opleidingsmogelijkheden die Werk en Vakmanschap hen biedt.

Consultant Frank van Dooren is erg te spreken over de opkomst. “We hadden de open avond aangekondigd via social media. Natuurlijk was ook het Werkgeversservicepunt op de hoogte. Opvallend was de grote belangstelling voor mogelijkheden in de metaaltechniek. Ook was er interesse voor onze technische bbl-trajecten. Met een aantal kandidaten gaan we zeker een vervolggesprek aan.”

Meer open avonden
Ook de open avonden krijgen een vervolg. Eerder streken de consultants al neer in Sittard. Dit keer was het de eigen vestiging in Weert. De kans is groot dat een volgende open avond weer ergens in de regio Limburg zal worden georganiseerd. “Met ruimere openingstijden en door af en toe de regio in te gaan, proberen we de drempel zo laag mogelijk te maken. We bieden tal van mogelijkheden om het in de techniek te gaan maken. Daarmee willen we zo veel mogelijk mensen bereiken.”

Weten wanneer de volgende technische inloopavond is? Volg Werk en Vakmanschap Weert op Facebook en LinkedIn.