Voorlichting over techniek bij Rozet in Arnhem

21 november 2017

Rozet in Arnhem is éénmaal per maand de uitvalsbasis van Werk en Vakmanschap uit Velp. Dit spreekuur maakt het voor werkzoekenden uit Arnhem makkelijker om in gesprek te gaan over hun technische ambities en de rol die Werk en Vakmanschap daarbij kan spelen. Consultant Maureen Bekkink heeft deze week weer diverse interessante gesprekken gevoerd.

“Doordat Rozet zo centraal ligt, is er vrijwel altijd inloop. Vaak van leuke mensen die de ontwikkelingen in de techniek op de voet volgen. Gisteren bijvoorbeeld sprak ik een goudsmid, met haar heb ik een gesprek gevoerd over kansen en mogelijkheden in de techniek.” Werk en Vakmanschap werft bijvoorbeeld voor Kinkelder kandidaten voor diverse technische vacatures. “We hebben gisteren in Arnhem de bijbehorende video vertoond. Kandidaten die mogelijk voor een functie in aanmerking komen, nodigen we binnenkort uit voor een rondleiding.”

Ook in december is Werk en Vakmanschap bij Rozet in Arnhem aanwezig. Interesse in een technische baan of opleiding? Ga dan op maandag 18 december tussen 15.00 en 16.00 uur met onze consultants in gesprek.